RendszerfelügyeletJelenleg a legtöbbet informatikai rendszerek felügyeletével foglalkozunk. Sok vállalkozás választott már minket rendszergazdának, és a legfontosabb, hogy az évek folyamán kitartottak mellettünk, ami bizonyítja nekünk is, hogy jól csináljuk a munkánkat. Mindig stabilitásra és biztonságra törekszünk, hiszen ennek köszönhető egy vállalkozás napi munkájának gördülékennyé tétele, ezt pedig olyan modern eszközökkel biztosítjuk, amelyek jelenleg a legmegbízhatóbbnak mondhatók a piacon. Számunkra is nagyon fontos ez, hiszen egy jól működő rendszert elég havonta egy-két alkalmmal ellenőrizni; mottónk, hogy "az a jó rendszergazda, akit ritkán látni".


Mindig felhívjuk a figyelmet a megfelelő adatbiztonságra, ez manapság a legfontosabb az IT szektorban, hiszen napjainkban minden adatot digitálisan tárolunk. Ezek érdekében NAS fájszervereket, megfelelően konfigurált tűzfalat és vírusvédelmi szoftvereket ajánlunk, illetve felhő alapú megoldásokat is konfigurálunk az adatok biztonságba helyezéséhez.

HÁLÓZAT 3 LÉPÉSBEN

Audit

Díjmentes rendszerfelmérés, ahol átvizsgáljuk a hálózat minden szegmensét.


- Kábelezés és végpontok,

- Hálózati eszközök,

- Szerverek és kliensek,

- Adatbiztonság,

- Szoftverek.


Döntések

Elemzés a cégvezetőkkel, és döntéshozás a fejlesztésekről.


- Audit kiértékelés,

- Javasolt eszközök,

- Javasolt szoftveres támogatás,

- Költségek,

- Döntések meghozatala.


Kivitelezés

Változtatások alkalmazása, telepítés, és konfigurálás.


- Infrastruktúra fejlesztés,

- Szerverek és kliensek konfigurálása,

- Szoftverek telepítése, konfigurálása,

- Adatmentés konfigurálás,

- Távmenedzsment konfigurálás.


HÁLÓZAT, TERVEZÉSTŐL A KARBANTARTÁSIG

Informatikai hálózat tervezésekor érdemes leülni és elgondolkodni, hogy hány munkahelyi végpontra, milyen szoftverekre és mekkora adattárhelyre van szükségünk. Egy jól megtervezett IT rendszer évekre nyugalmat biztosíthat vállalkozásának, emiatt is fontos alaposan áttekinteni, hogy a cégünk milyen feladatokra használja majd a hálózatot. Ebben segíthetünk Önnek a legtöbbet; átbeszéljük, megtervezzük, majd kivitelezzük cégének a legmegfelelőbb hálózati infrastruktúrát.