Szerviz, felújításTúlléptünk azon, hogy elhárítjuk a másolat-minőségi problémákat, illetve a papírelakadásokat a fénymásolókban, azokat rendszeresen karban is kell tartani, így egyedi szerviz szolgáltatási konstrukciókat ajánlunk eszközének; példányszám, illetve idő alapú rendszeres karbantartásokat biztosítunk. SŐT!!! Sokszor nem is a fénymásolóval van baj, hanem azzal, hogy nem nyomtat, vagy szkennel; szóval nincs konfigurálva rendesen a hálózati PC-k, notebookok számára. Ezeket a hibákat is garantáltan megoldjuk Önnél; ha a rendszergazdájának nem is sikerül beállítani, nekünk garantáltan menni fog!!!

IRODATECHNIKAI ESZKÖZÖK SZERVIZE

Fénymásoló szerviz

Fénymásolók és nyomtatók helyszíni szervize, alkatrészek biztosítása, beépítése.Karbantartás

Fénymásolók és nyomtatók rendszeres karbantartása, tisztítása, ellenőrzése.Felújítás

Fénymásolók teljes felújítása szervizünkben, új alkatrészek és kellékek használatával.HÁLÓZAT, TERVEZÉSTŐL A KARBANTARTÁSIG

Informatikai hálózat tervezésekor érdemes leülni és elgondolkodni, hogy hány munkahelyi végpontra, milyen szoftverekre és mekkora adattárhelyre van szükségünk. Egy jól megtervezett IT rendszer évekre nyugalmat biztosíthat vállalkozásának, emiatt is fontos alaposan áttekinteni, hogy a cégünk milyen feladatokra használja majd a hálózatot. Ebben segíthetünk Önnek a legtöbbet; átbeszéljük, megtervezzük, majd kivitelezzük cégének a legmegfelelőbb hálózati infrastruktúrát.