RÓLUNKCégünket 2009-ben indítottuk útjára, akkorra már 8 év informatikai szerviz és hálózati rendszerüzemeltető tapasztalattal rendelkező üzletvezetőnk, Vadász Endre révén. A szakmai előélet hozadéka az irodatechnikai irányvonal is, fénymásolókat, nyomtatókat is közel 10 éve szervizelünk, ráadásul az utóbbi időben ezek az eszközök szerves részei lettek egy iroda hálózati infrastruktúrájának is. Az internet elterjedésével a 2000-es évek közepén elkezdtünk webprogramozással is foglalkozni, az indulás óta sokan választottak minket weboldaluk tervezéséhez és fejlesztéséhez.


A cél elsősorban az ügyfelek otthonában történő kiszolgálás volt, emiatt soha nem gondolkodtunk szaküzlet nyitásában. A magán-ügyfelek mellett idővel egyre több cég keresett meg minket informatikai problémáikkal, vagy esetleg fénymásolójuk karbantartásával kapcsolatosan. Ezzel egyidőben a közszférában is sikerült bizonyítani; iskolákban és önkormányzatoknál is javítottunk számítógépeket, illetve üzemeltettünk fénymásolókat, nyomtatókat. Az irodatechnikai vonal a 2010-es évek elejei válsággal átalakult, a cégek nem beruháztak a másolókba, hanem bérelni, lízingelni kezdték azokat. 


Napjainkban általában a céges ügyfelek irodájuk hálózatának kiépítésével, átalakításával, illetve utána a rendszer felügyeletével bíznak meg minket, a magán-ügyfelek pedig számítógépeik, laptopjaik hardveres és szoftveres tisztításával, újratelepítésével keresik a céget. Nyomtatás-technikai vonalon a színes eszközök hódítanak már az irodákban is, mivel ezekkel a fekete-fehér nyomtatok is olcsón elkészíthetők. A pár éve még csak ipari környezetben használt informatikai eszközök és technológiák egyre inkább elterjednek a kisvállalkozásoknál is - pl.: PoE, vagy Mikrotik hálózati eszközök -, így mi is igyekszünk szakmai szinten követni ezeket az IT trendeket; tanfolyamokon, továbbképzéseken bővítjük tudásunk, hogy ügyfeleink mindig a legjobb szolgáltatást kapják.

HÁLÓZAT, TERVEZÉSTŐL A KARBANTARTÁSIG

Informatikai hálózat tervezésekor érdemes leülni és elgondolkodni, hogy hány munkahelyi végpontra, milyen szoftverekre és mekkora adattárhelyre van szükségünk. Egy jól megtervezett IT rendszer évekre nyugalmat biztosíthat vállalkozásának, emiatt is fontos alaposan áttekinteni, hogy a cégünk milyen feladatokra használja majd a hálózatot. Ebben segíthetünk Önnek a legtöbbet; átbeszéljük, megtervezzük, majd kivitelezzük cégének a legmegfelelőbb hálózati infrastruktúrát.